+31 (0)488 420 390

  • Tweedehands graafmachine

    Ook voor een tweedehands graafmachine komen klanten uit het hele land, en zelfs uit de hele wereld, naar Zetten toe. We hebben dan ook altijd een ruime voorraad tweedehands machines. Vandaag besteld, vlot in huis dus. Geen wonder dat hoveniers, stratenmakers, loon- en grondverzetbedrijven, boomkwekers en verhuurbedrijven graag zaken met ons doen.

    Niet alleen onze ruime voorraad maakt ons populair. We hebben bovendien alle kennis in huis die nodig is om een nieuwe of tweedehands graafmachine geheel naar wens te modificeren en af te leveren. Dat gebeurt in onze ruime werkplaats, met eigen spuitcabine. Gebruikte, tweedehands graafmachines zien er na afloop van een behandeling in Zetten niet alleen als nieuw uit, ze zijn het ook.

    Tweedehands graafmachines leveren we van de hoogwaardige merken Atlas, Wacker Neuson en Doosan. Bovendien hebben we een ruime voorraad aanbouwdelen van Becx. Kwaliteit staat bij ons voorop, vandaar dat we ons hebben gespecialiseerd in deze merken.

    Machines moeten goed hun werk doen en uren maken, of ze nu nieuw zijn of gebruikt. Dat begrijpen we als geen ander en daarom staan we altijd klaar om reparaties uit te voeren of onderhoud te plegen. Of het nu gaat om het uitvoeren van een spoedreparatie of het vervangen van een onderdeel, we doen er alles aan een snelle en goede oplossing te vinden.