+31 (0)488 420 390

  • Rupsgraafmachine

    Een rupsgraafmachine is stabiel door de lage bodemdruk. Daardoor is hij ideaal voor zware taken met hoge hefvermogens, graafkrachten en tractiekrachten, zoals groot sloopwerk. A. van Dodewaard heeft een voorraad van verschillende groottes, diverse merken, nieuw of gebruikt. Ze staan stuk voor stuk klaar om in gebruik genomen te worden. Elke rupsgraafmachine wordt snel en volledig op maat geleverd door ons en naar wens gemodificeerd.

    Van een rupsgraafmachine mag je verwachten dat hij zware taken aankan, elke dag weer. Onverwachte storingen of defecten zijn vervelend en zorgen voor oponthoud. Dat willen we voorkomen. Spoedreparatie nodig? We starten als het moet direct onze servicebus. Op locatie kunnen we zo ongeveer alle reparaties en onderhoud uitvoeren.

    In Zetten beschikken we over een complete werkplaats met een eigen ruime spuitcabine, waar kleine reparaties tot volledige revisies kunnen worden uitgevoerd. We zorgen trouwens ook voor klantspecifieke functies op iedere machine.

    Voor groot grondverzet, graafwerkzaamheden of wegenbouw zijn rupsgraafmachines ideaal. Ze zijn sterk, stabiel en productief. Precies wat je van ze verwacht. Wil je ons ruime assortiment graafmachines bekijken om te zien welke bij je past? Neem dan contact op met A. van Dodewaard voor een vrijblijvend gesprek waarin we alle mogelijkheden bespreken. Je bent welkom.