+31 (0)488 420 390

  • Geschiedenis

    ‘ARIE ATLAS’, GOED VOOR RUIM VIJFTIG JAAR ERVARING
    De meeste mensen kennen A. van Dodewaard als ‘Arie Atlas’. En korter kunnen we de geschiedenis van ons bedrijf niet samenvatten. Arie van Dodewaard begon in de jaren vijftig zijn eigen bedrijf. Hij werd loonwerker en trok eropuit met een Lanz Bulldog, voorzien van een Atlas grijper. In de jaren 60 stopte het loonwerk en kocht hij er machines bij om te gaan verkopen. Hij was gespecialiseerd in het merk Atlas.

    Zoon Arie was ook al vroeg in het bedrijf te vinden. In 1995 zette hij de zaak na verhuizing zelfstandig voort op de huidige locatie. Inmiddels is ook de derde generatie Arie al bij het bedrijf betrokken. ‘Arie Atlas’ is nog steeds specialist in het merk Atlas, maar verkoopt daarnaast ook machines van de merken Doosan en Wacker Neuson.

    In de loop van de jaren hebben we veel technische kennis opgebouwd. We hebben al veel gebruikte graafmachines compleet gereviseerd en nieuwe graafmachines naar klantwens gemodificeerd. Veel opdrachtgevers vinden dit een belangrijke meerwaarde en komen voor hun nieuwe machine steevast naar Zetten.