+31 (0)488 420 390

 • Minikraan

  Een minikraan heeft kracht, kan maximaal bewegen, is handzaam, compact en kinderlijk eenvoudig te bedienen. Voor welke klus je hem ook maar wilt inzetten, er is altijd wel een geschikte machine bij ons voorradig. Dankzij innovatieve functies, doordachte details en verschillende aanbouwdelen zorgen we er altijd voor dat de minikraan precies aan de klantwens voldoet. De machine is dan precies afgestemd op de vereiste omstandigheden.

  A. van Dodewaard heeft een breed assortiment minikranen, vooral van het hoogwaardige merk Wacker Neuson. Onze voorraad is zeer compleet. Vandaag besteld, binnen de kortste keren met de minikraan aan de slag dus.

  Een minikraan wordt bij ons naar klantwens gemodificeerd. We zorgen naar wens graag voor specifieke, vaak hydraulische, functies. Gebruiksveiligheid staat altijd voorop.

  Een eenvoudige reparatie of een complete revisie gebeurt in Zetten. In onze complete werkplaats worden gebruikte machines weer als nieuw opgeleverd. Daarbij maken we bovendien gebruik van onze eigen ruime spuitcabine.

  Een graafmachine moet natuurlijk vooral goed kunnen graven. Dat is het belangrijkste. Is een spoedreparatie nodig? Of de vervanging van een onderdeel? Dan is één telefoontje naar A. van Dodewaard voldoende. De servicebus gaat dan direct naar je op weg. Bijna al het onderhoud en de meeste reparaties kunnen we op locatie uitvoeren.