• Nederlands

+31 (0)488 420 390

 • Takeuchi TB225

  Deze twee tonner is ontwikkeld voor terreinen waar nauwe ruimtes en smalle paden geen uitzondering op de regel zijn. De verstelbare onderwagen maakt dit mogelijk. Deze onderwagen kan van 1100 mm tot maar liefst 1500 mm worden uitgeschoven, wat een enorme stabiliteit garandeert tijdens veeleisende werkzaamheden.

   

  Machines in deze klasse worden vaak per aanhanger vervoerd over ons Nederlandse en Belgische wegennet. Steeds vaker vinden controles plaats op totaalgewicht aanhanger, machine en toebehoren. Deze krachtige machine is speciaal ontworpen om veilig en zonder overtredingen van het totaalgewicht te kunnen vervoeren naar de gewenste locatie.

   

  De TB225 beschikt over een ruime, luxe cabine met een ergonomisch verstelbare stoel en een soepele proportionele bediening door middel van comfortabele joysticks. Via een multifunctioneel en gebruiksvriendelijk LCD display is het mogelijk om de liters voor de twee extra hydraulische functies in te stellen. De omhoog gepositioneerde uitlaat waarover de TB225 bezit, is een unieke specificatie in deze machineklasse. Deze zorgt ervoor dat de uitlaatgassen niet in de directe werkomgeving worden verspreid. Het veiligheidssignaleringssysteem en de slangbreukbeveiliging zorgen ervoor dat je met een veilig gevoel aan de slag gaat op deze alleskunner.

  Soort machine: Graafmachine
  Categorie: Minigraver
  Status: Nieuw
  Merk: Takeuchi
  Type: TB225
  Bouwjaar: 2019
  Prijs: Op aanvraag

  Merk                          Takeuchi
  Type                           TB225
  Gewicht                     2350 KG
  Motor                         Yanmar
  Motorvermogen       16.5 KW
  Aantal cilinders        3
  Hoogte                       2.43 m
  Breedte                       1.1 m

  Uitgerust met:

  Snelwissel
  Hydraulische snelwisselfunctie
  2 dubbelwerkende proportioneel bedienbare functies
  Hijslastsensor
  Werklampen cabine en giek
  Zwaailamp
  Radio met bluetooth
  Automatisch toerental
  Verstelbare onderwagen

  Download extra gegevens

  Informatie aanvragen

  Delen op Facebook