• Nederlands

+31 (0)488 420 390

 • Takeuchi TB216

  De TB216 is een zeer waardige opvolger van de legendarische TB016. een belangrijke verandering is de slankere giekconstructie met bovenliggende hefcilinder. Door deze giekconstructie heeft de machinist een goed zicht op zijn werkzaamheden en heeft de machine een hogere opbreekkracht. door deze opbreekkracht, de verbeterde hefkracht en het hogere eigen gewicht is de capaciteit van de TB216 sterk toegenomen.

  Ook is deze machine toegerust met een uitschuifbare onderwagen, welke zorgt voor een stabiele en flexibele inzet, ook in nauwe ruimtes en smalle gangen. Door een combinatie van deze factoren is deze 1,8 tons minigraver dé perfecte machine voor (o.a.) grondwerkers, kabelleggers en hoveniers. Veel machinisten uit het veld waarderen het bedieningsgemak van de TB216, de machine luistert nauwgezet naar de bestuurder. Dat is vooral van belang bij precieze werkzaamheden, zoals het afwerken van terreinoppervlaktes.

  De ruime en comfortabele cabine is uniek in deze klasse, deze heeft een ruime instap, een luxe, ergonomische stoel en grote raampartijen. De slanke raamstijlen bevorderen het zicht rondom de machine. De gasgeveerde voorruit is in één handbeweging soepel te openen en te vergrendelen.

  Daarnaast is de cabine geluidsarm, dit zorgt voor een aangenaam en rustig werkklimaat. Het serviceluik is bereikbaar aan de rechterzijde, deze geeft toegang tot de belangrijkste servicepunten.

  Artikelnummer: 1307 Categorieën: , ,
  Soort machine: Graafmachine
  Categorie: Minigraver
  Status: Nieuw
  Merk: Takeuchi
  Type: TB216
  Bouwjaar: 2020
  Urenstand: 1
  Prijs: Op aanvraag

  Naam:                        Takeuchi TB216
  Type:                          TB216
  Gewicht:                    1865 KG
  Motor:                       Yanmar
  Motorvermogen:     11.5 KW
  Motorvermogen:     15.4 PK
  Aantal cilinders:      3
  Hoogte:                      2.36 m
  Breedte:                     0.98 m
  Max Graafdiepte:     2.93 m

  Uitgevoerd met:

  Hydraulische snelwissel
  Snelwisselfunctie
  Uitschuifbare onderwagen
  Werklamp giek en cabine
  Zwaailamp
  Radio met bluetooth
  Brede bak

  Download extra gegevens

  Informatie aanvragen

  Delen op Facebook