• nl

+31 (0)488 420 390

 • Soort machine: Uitrusting en toebehoren
  Categorie: Bouwmachines
  Status: Gebruikt
  Merk: Becx
  Type: Becx heggensnoeiers
  Bouwjaar: 2017
  Prijs: op aanvraag

  Uit voorraad leverbaar!

  Becx heggensnoeiers type HS150HR.

  De HS150HR kenmerkt zich door zijn krachtige snoeimechanisme en is zeer breed inzetbaar op verschillende soorten hagen en bodembedekkers.

  Verder is de HS 150 HR voorzien van drie motoren, drie messenkoppen met elk vier messen. En leverbaar met een dubbele draaikop. Zowel betrouwbaarheid als snoeikwaliteit wordt hiermee gewaarborgd. De behuizing is zo ontworpen dat deze robuust is, en een goede materiaalverkleinende werking heeft en uiteraard veilig is.

  Door de hoge invoer kunnen heggen in één werkgang flink worden ingekort. De HS150HR is uitermate geschikt voor het zwaardere werk. Een grotere trekker en/of midi-graafmachine met dubbele rotator zijn de ideale dragende machines voor de HS150HR.

  Na jaren van pionieren en testen hebben wij de perfecte snoei/maai combinatie samengesteld. Samen met een Wacker Neuson 6503PRO, welke wij optimaal afgesteld hebben, was dit een perfecte combinatie. Om zo rendabel mogelijk en tegen relatief lagen kosten heggen te snoeien. Inmiddels zijn wij er ook in geslaagd om de opvolger van de 6503 PRO, namelijk de EW65 PRO zo af te stellen. Het is nu ook met deze machine mogelijk om in één werkgang te snoeien te rijden en correcties uit te blijven voeren.

  Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

  Informatie aanvragen

  Delen op Facebook