+31 (0)488 420 390

  • Machinaal straten

    Machinaal straten is sinds 2010 door de overheid nagenoeg verplicht gesteld voor alle straatwerkzaamheden. De arbeidsinspectie controleert actief of de aangescherpte regels worden nageleefd. Machinaal straten is daarom bijna niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Steeds meer straatwerk wordt op die manier gelegd. Het juiste materieel, sterk en functioneel, is daarom van groot belang. Daar komt A. van Dodewaard in beeld.

    Bij machinaal straten pakt een kraan de straatstenen per vierkante meter op en legt ze in een vast patroon neer. Dat gebeurt door middel van een machine met mechanische klem of vacuüm. Voor machinaal straten adviseren we graafmachines van de merken Atlas, Doosan of Wacker Neuson. We hebben er heel wat op voorraad staan, waardoor we altijd snel kunnen leveren.

    Een machine die je bij A. van Dodewaard aanschaft, moet natuurlijk vooral goed werken. Dat is het belangrijkste en dat begrijpen we als geen ander. Op oponthoud vanwege een defect of storing zit je niet te wachten. We denken daarom graag met je mee. In onze werkplaats in Zetten voeren we alle reparaties en onderhoud uit, van klein tot groot. Voor een spoedreparatie op locatie of de vervanging van een onderdeel starten we bovendien graag onze servicebus. Je hoeft maar te bellen naar A. van Dodewaard Zetten B.V..