• Nederlands

+31 (0)488 420 390

 • Draaikantelstuk

  Eén van de meest innovatieve uitrustingsstukken van een graafmachine is het draaikantelstuk. Het is 360 graden draaibaar en heeft een kantelhoek van 40 tot 45 graden, zowel links- als rechtsom. Onmisbaar bij veel graafwerkzaamheden.

  Een draaikantelstuk fungeert als een soort pols tussen een graafmachine en een bak. De graafmachine heeft minder ruimte nodig en manoeuvreert soepeler. Een draaikantelstuk zorgt voor snelle werkzaamheden die efficiënter kunnen worden uitgevoerd en met grote precisie. Het maakt je graafmachine nog breder inzetbaar.

  Voor allerlei grondverzet, wegenbouw en hovenierswerkzaamheden is een draaikantelstuk een goede oplossing. De machine hoeft minder verplaatst te worden om in de goede positie te komen. De productiviteit gaat daarmee omhoog.

  Dat alle toebehoren en uitrusting van onze machines goed moet werken en doen wat er verwacht wordt, vinden we niet meer dan logisch. Toch kan er een defect of een storing ontstaan. In onze werkplaats in Zetten lossen we dit graag op. Of het nu gaat om een eenvoudige reparatie of een complete revisie, we doen het allemaal in eigen huis.

  Voor spoedreparaties of onderhoud sturen we onze servicebus op weg. Eén telefoontje naar A. van Dodewaard is voldoende om hem op gang te brengen. We zijn in staat bijna alle reparaties en onderhoud op locatie uit te voeren.